Powiązane Wpisy
Stanowisko IGGP w sprawie wprowadzonych obostrzeń dla gastronomii
Stanowisko Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej, jako reprezentanta środowiska gastronomicznego w Polsce, w odniesieniu do zmian... czytaj więcej
Petycja w sprawie Specjalnego Programu Pomocowego dla Gastronomii
Petycja Sztabu Kryzysowego Gastronomii Polskiej i Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej w sprawie stworzenia przepisów... czytaj więcej
Zarząd IGGP złożył w Ministerstwie Finansów Petycję dotyczącą jedne stawki 8% VAT na wszystko w gastronomii
21 września 2020 r. Zarząd IGGP złożył w Ministerstwie Finansów Petycję dotyczącą... czytaj więcej
Stan wyjątkowy na granicy z Białorusią – rekompensaty za stan wyjątkowy. Jak wygląda to w praktyce?
Stan wyjątkowy na granicy z Białorusią. Przedsiębiorcy ubiegają się o rekompensaty za... czytaj więcej
„Nie liczymy, a wiemy, że ten pozew będzie wygrany” – wywiad dla Retail Journal
Nie cichną głosy po złożonym przez Izbę Gospodarczą Gastronomii Polskiej pozwie zbiorowym... czytaj więcej
Sztab Kryzysowy Gastronomii Polskiej
Celem Sztabu Kryzysowego Gastronomii Polskiej jest wypracowanie z Rządem RP rozwiązań funkcjonowania branży gastronomicznej w... czytaj więcej
Spotkanie Zarządu IGGP w Ministerstwie Finansów w sprawie 5% VAT dla gastronomii
W dniu 3 stycznia 2023 r. w siedzibie Ministerstwa Finansów odbyło się... czytaj więcej
Cookie Policy
CookiesA Cookie file is – according to Wikipedia - a small piece... czytaj więcej
Nabór dla MŚP KPO HoReCa – zmiana założeń dotyczących spadku obrotów
Ważna informacja odnośnie konkursu HoReCa. Zgodnie z zapisami zawartymi w obecnie opracowanej dokumentacji, w planowanym naborze... czytaj więcej
Petycja w sprawie zmian do rozporządzenia Rady Ministrów
Zarząd Izby przygotował razem z Członkami Sztabu Kryzysowego Gastronomii Polskiej Petycję skierowaną do... czytaj więcej