Powiązane Wpisy
Jak przygotować projekt technologiczny dla lokali gastronomicznych?
Otwarcie lokalu gastronomicznego to przedsięwzięcie wymagające nie tylko pasji do gotowania i... czytaj więcej
Plan Zadań IGGP na 2023 rok
ZADANIA IGGP na 2023 r. Projekty lobbingowe Obniżenie i ujednolicenie podatku VAT do... czytaj więcej
Akcyza na piwo – czym jest podatek od piwa?
Piwo jest jednym z najpopularniejszych napojów alkoholowych na świecie, cieszącym się ogromną... czytaj więcej
Specjalna Oferta marki GLOBALTIPS dla Członków Izby
Chcesz otrzymywać więcej Napiwków Bezgotówkowych oraz Udoskonalić Jakość Twoich Usług... (więcej…) czytaj więcej
Jak pisać oferty gastronomiczne w czasie pandemii?
W ciągu kilku tygodni polska rzeczywistość gastronomiczna bardzo się zmieniła, a w... czytaj więcej
PETYCJA – wprowadzenie jednolitej stawki VAT 5% na wszystkie usługi i produkty gastronomiczne
Dziś IGGP złożyła kolejną z zapowiadanych Petycję do Ministerstwa Finansów. Tym razem żądamy... czytaj więcej
LISTA LOKALI zbierających podpisy pod Projektem – 5% VAT dla Gastronomii
PEŁNA ALFABETYCZNA LISTA LOKALI (z podziałem na województwa) zbierających 100.000 podpisów pod ... czytaj więcej
Stanowisko IGGP w sprawie wprowadzonych obostrzeń dla gastronomii
Stanowisko Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej, jako reprezentanta środowiska gastronomicznego w Polsce, w odniesieniu do zmian... czytaj więcej
Media o krachu w gastronomii
Media nareszcie zaczęły dostrzegać PROBLEM GASTRONOMII, o którym IGGP mówi, pisze i... czytaj więcej