Rola IGGP w dobie Kryzysu w Gastronomii

Podczas tegorocznych targów HORECA w Krakowie, IGGP zorganizowała konferencje, na której przedstawiła wspólne działania jakie realizuje w ramach Izby. Spotkanie odbyło się 17 listopada 2022 w hali targowej EXPO w Krakowie.

Czytaj więcej

Kuchenne Rewolucje we francuskiej restauracji Doroty Rydygier

Kuchenne Rewolucje to program, który uratował już nie jedną restaurację w Polsce. Restauratorka Dorota Rydygier postanowiła wziąć udział w programie i dać swojej restauracji szansę na zmiany, jakie zaproponowała Magda Gessler. Może to one pomogą przetrwać ten trudny czas. Żeby się przekonać jak ostatnia EPIDEMIA i LOCKDOWNY Rządu wpłynęły na zarządzanie Restauracją zachęcamy do obejrzenia Rewolucji... Jakie są prawdziwe przyczyny kryzysu / krachu w gastronomii?

Czytaj więcej