Kuchenne Rewolucje we francuskiej restauracji Doroty Rydygier

Kuchenne Rewolucje to program, który uratował już nie jedną restaurację w Polsce. Restauratorka Dorota Rydygier postanowiła wziąć udział w programie i dać swojej restauracji szansę na zmiany, jakie zaproponowała Magda Gessler. Może to one pomogą przetrwać ten trudny czas. Żeby się przekonać jak ostatnia EPIDEMIA i LOCKDOWNY Rządu wpłynęły na zarządzanie Restauracją zachęcamy do obejrzenia Rewolucji... Jakie są prawdziwe przyczyny kryzysu / krachu w gastronomii?

Czytaj więcej

Wzrost przychodów z gastronomii w 2021 wg. GUS ?

Jak poinformował Główny Urząd Statystyczny, przychody ogółem z działalności gastronomicznej w cenach bieżących w 2021 r. wyniosły 48,7 mld zł i w porównaniu z rokiem poprzednim wzrosły o 29,3 proc. Powstało też wiele nowych placówek gastronomicznych a ich liczba wzrosła o 15,1 proc. do 74,2 tys. Podajemy te dane, jako hipokryzję władzy. Statystyka GUS ? Jeden z najsłynniejszych aforyzmów Marka Twaina brzmi: Są trzy rodzaje kłamstw: kłamstwa, cholerne kłamstwa i statystyki.

Czytaj więcej